Wilt u een pand verkopen? Vastgoed bulteel doet het voor u!

Maar hoe precies?
Door middel van een professionele publiciteitscampagne en marketingstrategie zetten we uw pand in de kijker. Zo bereiken wij snel de juiste potentiële kopers met als resultaat een vlotte en efficiënte verkoop van uw vastgoed, tegen de beste prijs.

 

Benieuwd naar de workflow van Vastgoed Bulteel

1

De juiste prijs. Een objectieve en correcte waardebepaling is de belangrijkste stap bij de tekoopstelling van uw eigendom. Door onze ervaring en kennis van de markt kunnen wij perfect inschatten wat uw eigendom waard is zodat u verkoopt aan een marktconforme en realistische prijs.

2

Tot in de kleinste details. Een complete dossiersamenstelling is essentieel om kandidaat-kopers de juiste informatie te bezorgen. U hoeft zich gelukkig niet zelf bezig te houden met deze administratieve rompslomp, (via pop-up als je over rompslomp gaat de verplichte documenten hieronder weergeven) Vastgoed Bulteel bekommert zich over de volledige papierwinkel. Een nauwe en vlotte communicatie met uw notaris is hierbij van cruciaal belang.

3

Iedere klant krijgt een persoonlijke service. Een vaste contactpersoon volgt uw dossier dag na dag op en bezorgt u op regelmatige basis de nodige feedback of een stand van zaken.

4

Time is money op de vastgoedmarkt: soms moet het gewoon snél gaan! Daarom zijn wij 7 dagen op 7 en 24 uur per dag bereikbaar. Bovendien stellen wij ons altijd uiterst flexibel op ten opzichte van kandidaat-kopers zodat wij plaatsbezoeken zo snel mogelijk kunnen laten doorgaan.

5

Online én offline. Door het voeren van een gerichte, doordachte publiciteitscampagne en een specifieke marketingstrategie vinden wij snel een koper voor uw eigendom. Wij benutten hiervoor alle mogelijke mediakanalen (immo- en andere sites, advertenties in dagbladen en magazines, sociale media, … ) en uiteraard zorgen wij voor een mooi maar opvallend reclamebord aan uw gevel of in uw tuin.

6

Verkopen is opvallen. Met een mooie, professionele fotoshoot zetten wij uw pand nog meer in de kijker. Hiervoor werken wij samen met professionals die uw eigendom van zijn mooiste kant tonen en in het oog doen springen. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.

7

Een mooi, aantrekkelijk pand gaat vlotter van de hand. Vooraf besteden wij ruim tijd om de verkoopbaarheid van uw eigendom te optimaliseren: belangrijke troeven worden uitgespeeld, probleempunten aangepakt. Want de eerste indruk telt bij potentiële kopers.

8

Groot bereik. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid actief klantenbestand opgebouwd. Met direct mailings kunnen wij bijgevolg meer potentiële kopers bereiken.

9

Waterdicht. Vastgoed Bulteel verzorgt de onderhandelingen met kandidaat-kopers zodat juridisch alles in orde is. Uiteraard wordt u als eigenaar nauw betrokken bij deze onderhandelingen.

10

Geen deal is geen factuur. Mocht het gebeuren dat wij toch geen verkoop kunnen realiseren, dan zullen er ook geen kosten aangerekend worden. Dit is onze motivatie om tot het uiterste te gaan om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw pand.

11

Alles op papier. Zodra er een akkoord is tussen de partijen, zullen wij, in overleg met uw notaris, de verkoopovereenkomst opmaken conform de geldende wetgeving.

12

Trouw. Ook nadat de verkoop gerealiseerd is, staan wij te uwer beschikking voor vrijblijvend advies of vragen.

In de kijker
Afbeelding van Op te frissen half open bebouwing met garage en grote tuin!

Woning

Te koop | Sint-Niklaas

€ 299.000
Bekijk ons volledig aanbod te koop »